top of page

Cartellà Rock


DIARI EL PUNT

Xavier Castillón

The Cartellà Rock Band està formada per una vintena de músics que han actuat amb els grups en altres edicions del festival. Són Aleix Pagès (baix), Arnau Coderch (veu, guitarra, bateria), David Mauricio (guitarra i veu), Jordi Turón (guitarra i veu), Jep Vilaplana (guitarra), Javi Galván (baix), Jordi Vila (bateria), Lluís Figueras (guitarra), Manel Rost (veu i harmònica), Marc Marquès, (bateria), Marc Xifra (baix), Maria Nicolau (veu), Maria Ruiz (bateria), Miquel Brugués (teclats), Nuri Mancebo (veu i teclats), Sesc Pla (veu), Toni Pujol (violí) i Xevi Pascual (baix). Són o han estat membres de Sui Generis, Umpah-Pah, La Banda del Yuyu, The Forrest Band, Calaveras, Nadies, The Qüits, Los Fabulosos Texastones, S de No, Sarmiento, Grateful Blues...

A Cartellà no tocaran tots junts, sinó en diferents formacions, generalment quartets que aniran variant la seva composició d'un tema a l'altre, com en una jam session.

Els músics han preparat, en diferents assajos, vint clàssics del rock i el blues com ara Brown sugar (The Rolling Stones), Maggie May (Rod Stewart), Stairway to heaven (Led Zeppelin), la molt apropiada Rock'n'roll en la plaza del pueblo (Tequila), Get up, stand up (Bob Marley) i Keep on rockin' in a free world (Neil Young). Està previst que el concert s'acabi amb Sympathy for the devil (The Rolling Stones), amb almenys deu músics en escena. “The Cartellà Rock Band és un petit miracle que uneix l'experiència i la joventut, l'essència més bàsica del rock, la passió i la revolució”, afirmen els organitzadors. Lex² vol “fomentar i promocionar el rock oferint a formacions, bàsicament del Gironès, la possibilitat de mostrar els seus treballs”.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Pancho Calavera

bottom of page