top of page

Nadies festa major a Gràcia (BCN)


“ Cansados de ser alguien decidimos ser NADIES”

Després de molt temps de coneixença, de tocar junts però mai de manera oficial, el grup de música Nadies es presenta a principis del segle XXI al mític Bar Sant Pere de Girona on actuen assíduament.

En aquests primers anys, Nadies ofereix un espectacle acústic i intimista anomenat "Recordant el Futur", on compaginen temes propis, amb poemes de Mario Benedetti i Eduardo Galeano musicats pel grup. Després d‘algunes actuacions, sorgeix la possibilitat d'enregistrar un Cd promocional amb cinc temes a l’estudi “la Guixera Músics” de Maià de Moncal.

Després d'una pausa d'un any i escaig, Nadies torna als escenaris compaginen aquest primer show amb un segon espectacle que presenten amb el nom de “Los últimos hippies de Algarabía”, amb un repertori de cançons més lúdiques i participatives, pinzellades de rumba, flamenc, rock, etc. i on tampoc hi solen falten versions de Kiko Veneno, Mano Negra, Amparanoia... que busquen la complicitat i la diversió dels assistents.

Nadies abraça en les seves cançons una barreja d'estils que passa per la rumba, el rock, el flamenc, el swing, etc. amb lletres que busquen un equilibri entre la poesia i el llenguatge canalla, entre l'intimisme i l'entusiasme, entre la vulgaritat i l'abisme. , i amb un directe que no deixa indiferent a ningú.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Pancho Calavera

bottom of page